|
|
Geplaatst op 28-01-2012 om 02:54 uur |
Ayyildizteam
Super Admin
Aantal posts: 3548
|
Hepimiz biliriz..
Cogumuz yapmayiz ama annemizin, babamizin, Turkiyeden teyzemizin, halamizin yaptigina sahit oluruz. Ve yetistigimiz kultur sayesinde zaman zaman utaniriz. Icimizden "Yeter yaa, adamin istedigi parayi ver gidelim" deriz.
Biz yeni nesil olarak pazarligi pek bilmeyiz. Yeri geldiginde tabi ki yapariz ama ne de olsa Avrupaliyiz ve safiz.
"Bunlar nasil olsa Alamanci, 20 TL'lik mali 50 TL'ye gagaliyalim kar yapalim" diyorlar.
Biz ne yapiyoruz? TL'yi euro'yla kiyasliyoruz. 50 TL 25 euro yapar. Bu almak istedigim Hollandada 35 euro, ohhh ucuzmus deriz ve almaya kalkariz. Halbuki biraz olsun direnmis olsak onu cok daha ucuza alabiliriz.
Sizin basinizdan boyle bir olay gecti mi? Sonuc?
|
|
Super Admin
wijzigde dit bericht op 28-01-2012 om 02:55 uur
|
|
|
Geplaatst op 28-01-2012 om 08:49 uur |
Nevsehirli
Lid
Aantal posts: 37
|
cook gecti ben hep damardan giriyom ya hemsehirim iste ben koyluyum bak ogrenciyim biseyler lazim oldu o kadar kisinin arasindan seni buldum sen den aliyom fln filan bayaa bi indi adam
|
|
|
Geplaatst op 28-01-2012 om 11:25 uur |
Ayyildizteam
Super Admin
Aantal posts: 3548
|
Ben hic yapmadim ama teyzemin pazarligina sahit oldum.
Taktik 1. Ilk sordugu kardes sen nerelisin.
Taktik 2. Eger fiyati indirmek istemediginde tamam biz baska yere bakalim ozaman der.
Taktik 3. Su kadar param var deyip adami ikna etmeye calisir. Daha dolmusa binip eve gidecem dolmus param kalmadi der.
Ve bu taktikler baya etkili!
|
|
|
Geplaatst op 29-01-2012 om 01:35 uur |
CEST-FINI
Lid
Aantal posts: 1693
|
Babam; ii bosver almiyom ozmn kalsin, bize bir guzellik yaparsin demi abicim?
|